Voorjaarsbijeenkomst 2022

Meer tijd om te oefenen? Laat je inspireren op 24 maart a.s.!

Nederland gaat weer open, evenementen zijn weer mogelijk. Provero kiest er voor de voorjaarsbijeenkomst voor om toch nog online sessies aan te bieden. Zo is het mogelijk om op een laagdrempelige manier te worden bijgepraat en geïnspireerd over diverse onderwerpen. Op donderdag 24 maart a.s. organiseert Provero drie sessies van één uur die naar eigen voorkeur bijgewoond kunnen worden.

Programma

Op donderdag 24 maart a.s. organiseert Provero drie online sessies. De planning voor deze sessies is als volgt:

09.00 – 10.00 uur:
Stappenplan Bopa en wijzigen OP

10.15 – 11.15 uur:
Oefenen met het omgevingsplan, hoe dan?

13.00 – 14.00 uur:
Het gebruik van geometrieën voor locaties in omgevingsdocumenten

Check het programma voor een beschrijving van de sessies en meld je aan! Je ontvangt voor iedere sessie een aparte Teams link. Wij kijken er naar uit om je te begroeten!

Voor wie?

Deze online sessies zijn voor iedereen die op dit moment bezig is met de implementatie van de Omgevingswet: bestuurders, raadsleden, beleidsmakers, planjuristen en projectleiders Omgevingswet.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan deze online sessies is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 35,00 exclusief BTW per sessie deel te nemen aan de online sessies.

De kosten voor deelname aan de online sessies bedragen voor niet-leden: € 50,00 exclusief BTW per sessie.

Locatie/Online

Bij de online sessies wordt gebruikt gemaakt van Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je de Teams link voor de sessie. Iedere sessie heeft een eigen Teams link.

Inschrijven

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.