Themabijeenkomst Voorjaar 2023

Themabijeenkomst “Omgevingsvisie in het DSO”

Op donderdag 23 maart 2023 organiseert Provero een online themabijeenkomst. De themabijeenkomst duurt van 13.30 tot 16.00 uur.

Doel

Tijdens deze online themabijeenkomst delen de gemeenten Ermelo en Heeze-Leende hun ervaringen met betrekking tot het vormgeven van de omgevingsvisie met het oog op het DSO. Hoor uit eerste hand tegen welke opgaven men aangelopen is en welke keuzes men gemaakt heeft.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor jou als je op dit moment bezig bent met de implementatie van de Omgevingswet: denk aan Beleidsmakers, juristen, geo-deskundigen, ICT’ers en projectleiders Omgevingswet.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan de Provero themabijeenkomst is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 35,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen voor niet-leden: € 50,00 exclusief BTW.

Programma

Het programma is als volgt:

13.30 – 13.35 uur: Opening en toelichting op het programma door Hennie Genee (Provero)

13.35 – 14.35 uur:  Presentatie gemeente Ermelo door Ewald te Koppele (MeerInzicht) en Susanne de Geus (BRO)

14.35 – 15.45 uur: Korte pauze

14.45 – 15.45 uur: Presentatie gemeente Heeze-Leende door Ron Lavrijsen (gemeente Heeze-Leende) en Sara Franken (KuiperCompagnons)

15.45 – 16.00 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen en afsluiting door Hennie Genee (Provero)

Locatie

Provero kiest ervoor om de themabijeenkomsten die slechts één dagdeel in beslag nemen, online te organiseren, zodat deze voor alle Provero leden toegankelijk is en men niet te maken heeft met reistijd.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.