Themabijeenkomst najaar 2022

Themabijeenkomst “Hoe houden wij de winkel open?”

Op donderdag 22 september 2022 organiseert Provero een online themabijeenkomst. De themabijeenkomst duurt van 13.30 tot 16.00 uur.

Doel

Hoewel de datum voor inwerkingtreding van de Omgevingswet nog niet definitief is, is het van belang dat de dienstverlening doorgaat!

“Hoe houden wij de winkel open?” is dan ook het thema van deze online themabijeenkomst. Want in het kader van het openhouden van de winkel, passeren veel mogelijkheden de revue. Kiezen wij straks voor het wijzigen van het omgevingsplan (STOP-TPOD), de Bopa of wordt het toch TAM-IMRO?

De mogelijkheden en actuele stand van zaken komen aan bod tijdens deze themabijeenkomst.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor jou als je op dit moment bezig bent met de implementatie van de Omgevingswet: denk aan Beleidsmakers, juristen, geo-deskundigen, ICT’ers en projectleiders Omgevingswet.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan de Provero themabijeenkomst is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 35,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen voor niet-leden: € 50,00 exclusief BTW.

Programma

In deze themabijeenkomst richten de presentaties zich op de vraag: hoe bevoegd gezagen vanaf 1 januari 2023 de winkel open kunnen houden. De online bijeenkomst begint om 13.30 en duurt tot 16.00 uur. Het programma is als volgt:

13.30 – 13.35 uur: Opening en toelichting op het programma door Hennie Genee (Provero)

13.35 – 14.00 uur: Toelichting op de ontwikkelingen m.b.t. het project “instrumentarium omgevingsplan voor snelle implementatie” door Ruud Louwes (Kennislab)

14.00 – 15.00 uur: Wijzigen Omgevingsplan of verstrekken BOPA door Jasmijn van Tilburg (BRO)

15.00 – 15.05 uur: Korte pauze

15.05 – 15.55 uur: Presentatie TAM-IMRO door Wimfred Grashoff (VNG)

15.55 – 16.00 uur: Afsluiting door Hennie Genee (Provero)

Locatie

Provero kiest ervoor om de themabijeenkomsten die slechts één dagdeel in beslag nemen, online te organiseren, zodat deze voor alle Provero leden toegankelijk is en men niet te maken heeft met reistijd.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.