Provero Themabijeenkomst Najaar 2018

Lancering “nieuwe” Ruimtelijkeplannen.nl

Met de nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl richting de Omgevingswet!

Op dinsdag 11 december a.s. organiseert Provero een themabijeenkomst. Tijdens deze themabijeenkomst vindt de lancering van de nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl plaats. De themabijeenkomst vindt plaats in kantoor De Brug van het Kadaster in Apeldoorn en duurt van 14.00 tot 16.30 uur.

Doel

Met de komst van de Omgevingswet is het op orde brengen en houden van de ruimtelijke data een speerpunt. De nieuwe viewer van Ruimtelijkeplannen.nl heeft als doel om deze data beter toegankelijk te maken. Hoe vindt de gebruiker snel en intuïtief de juiste informatie?

Het kwaliteitsdashboard ondersteunt de bronhouders om hun data op orde te houden. Hiermee wordt bewerkstelligd dat we met kwalitatief hoogstaande data richting de Omgevingswet gaan.

Op 11 december a.s. lanceert het Kadaster de nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl. Provero is op deze dag te gast bij het Kadaster. In twee presentaties vertellen ze ons alle ins en outs over de nieuwe viewer en het kwaliteitsdashboard en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan de Provero themabijeenkomst is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, DataLand, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, Stadswerk, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 50,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen voor niet-leden: € 75,00 exclusief BTW.

11 december 2018     Lancering nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl     Meld u aan!

Programma

Vanaf 13.45 uur verwelkomen we u met koffie en thee.

Om 14.00 uur start de bijeenkomst. Na een korte inleiding door Provero waarin tevens de stand van zaken ten aanzien van het project Data op Orde wordt gedeeld, is het woord aan het Kadaster.

Het Kadaster lanceert tijdens deze themabijeenkomst officieel de nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl. Achtereenvolgens worden de volgende presentaties gegeven:

  • Met de nieuwe Ruimtelijkeplannen.nl richting de Omgevingswet (meer informatie)
  • Kwaliteitsdashboard ondersteunt de bronhouder bij planvoorraad (meer informatie)

Tijdens de themabijeenkomst vindt tevens de extra algemene ledenvergadering (ALV) plaats. De agenda en stukken voor deze ALV vindt u hier.

De bijeenkomst duurt tot 16.30 uur.

Locatie

Met dank voor de gastvrijheid van het Kadaster laten wij u weten dat de bijeenkomst plaatsvindt in het bedrijfsrestaurant van Kadaster vestiging De Brug in Apeldoorn. Voor een routebeschrijving, klik hier.

Locatie:
Kadaster, kantoor De Brug
Laan van Westenenk 701
7334 DP  Apeldoorn

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de themabijeenkomst van 11 december a.s. Na uw inschrijving ontvangt u een mailtje met een bevestiging. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u per mail de laatste details.

Provero Inschrijfformulier themabijeenkomst
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.