Hackathon DSO-LV API’s in samenhang

Hackathon

Wil jij aan de slag met de DSO-LV API’s en ben je niet bang voor het gebruik van GET- en POST-requests? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DSO-LV organiseert 2e hackathon DSO-LV API’s in samenhang.

Na de eerste ‘Hackathon DSO-API’s in samenhang’ van 14 december jl. is er opnieuw een hackathon van de DSO-LV. Dit keer zijn we op donderdag 1 juni 2023 te gast op het Provero congres in de Reehorst te Ede.

Voor wie?

Voor deze hackathon nodigen we ontwikkelaars uit die toepassingen willen bouwen met de API’s van het DSO-LV Open Stelsel voor Derden. Tijdens de hackathon worden ze daarbij ondersteund door ontwikkelaars van de DSO-LV (Kadaster | Rijkswaterstaat). Er zijn enkele use-cases voorbereid, maar de hackers mogen uiteraard ook met eigen ideeën aan de slag.

Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers. Deze dag is bestemd voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Daarvoor is enige voorkennis vereist van de DSO standaarden (STOP | TPOD | IMOW) en de werking van (DSO-LV) REST API’s. Eén week voorafgaand aan de hackathon wordt aan geïnteresseerde deelnemers online een toelichting gegeven op het gebruik van de diverse DSO-API’s en is er gelegenheid voor technische vragen.

Kosten Hackathon

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de hackathon. Koffie, thee, lunch en borrel worden aangeboden.

Meld je aan!

Voor meer info over de hackathon, mail met Merijn Kerlen (merijn.kerlen@kadaster.nl) of Bart Huijbers (bart.huijbers@kadaster.nl).

Programma

Ontvangst (09.00 – 09.30 uur)

Wij heten je van harte welkom met een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Hackathon (09.30 – 12.30 uur)

Lunchpauze (12.30 – 13.15 uur)

Vervolg hackathon (13.15 – 15.45 uur)

Afsluiting, prijsuitreiking en borrel (15.45 – 17.00 uur)

Locatie

De hackathon vindt plaats in:

De ReeHorst
Bennekomseweg 24
Ede

Voor een routebeschrijving, klik hier.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.