Sweco

Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Dat doen we door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. We beloven je daarbij de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn.

ERKENDE EXPERTISE
Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 15.000 topexperts met uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken wij aan de uitdagingen die het veranderende klimaat en urbanisatie met zich mee brengt. Het is ons werk om altijd een stap vooruit te zijn.

In de afgelopen 100 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we iedere m2 van Nederland al een keer bij de kop gehad. Met deze onder- en bovengrondse kennis van Nederland, is Sweco als groot, innovatief en multidisciplinair ingenieursadviesbureau uitstekend voorbereid om een belangrijke rol te spelen bij de transitie van morgen.

INTEGRALE BENADERING
Van initiatief tot en met de realisatie zijn wij partner en gids voor een vlot proces bij complexe ruimtelijke opgaven. Sweco draagt zorg voor alle technische-, ruimtelijke-, maatschappelijk sociale- en financiële inpassingen. Zo maken we, door het hebben van het grootste Europese kennisnetwerk, maakbare en realistische visies en plannen met een maximaal rendement.

Meer informatie over Sweco is te vinden op www.sweco.nl