NedGraphics

NedGraphics

NedGraphics. Enabling digital.

NedGraphics B.V. adviseert organisaties over geo-informatievoorziening in relatie tot hun bedrijfsvoering met als doel processen te optimaliseren en ontwerpresultaten te verbeteren. Daarnaast is NedGraphics leverancier van Geo-ICT oplossingen bij de Nederlandse overheid en haar toeleveranciers. Tot de opdrachtgevers behoren ruim 250 gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.

Op basis van eigen software en standaard software van derden levert NedGraphics op geo-informatiearchitectuur gebaseerde totaaloplossingen.

De toegevoegde waarde die NedGraphics levert komt tot uiting in kennisintensieve advisering over het volledige spectrum van geo-informatie: inwinning, registratie, verwerking, opslag, objectmodellering, distributie, toegang en presentatie. Daarnaast levert NedGraphics toegesneden software-oplossingen en een compleet pakket aan dienstverlening van projectmanagement, implementaties, trainingen, en werkplekbegeleiding. NedGraphics gaat door de continuïteit in haar dienstverlening vaak een langdurige relatie met haar klanten aan.

Meer informatie over NedGraphics is te vinden op www.nedgraphics.nl