Geodan

Geodan en Flo Legal

Al meer dan 30 jaar is Geodan gespecialiseerd in digitale geo-intelligentie met toepassingen in diverse markten. FLO Legal is een juridisch IT bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van wetten en verordeningen.

Samen bieden we de Geodan Vergunningchecker, de intaker en leveren we belangrijke bouwstenen voor bijvoorbeeld het Roxit Evenementen Platform. Hierbij maken we gebruik van standaardcomponenten en services van het Geodanmaps platform. De juristen van FLO Legal zetten juridische regels zoals de Algemene plaatselijke Verordening (APV) om in toepasbare regels. Deze expertise is gebundeld met de geo-intelligentie van Geodan. Door het intekenen van de locatie wordt het aanvragen makkelijker en kaderen we gelijk het gebied af voor de juiste toepasbare regels.

Samen adviseren en participeren we bij het zetten van de eerste stappen voor de Omgevingswet zoals het opstellen en digitaliseren van juridische- en toepasbare regels ten behoeve van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Meer weten? www.geodan.nl