GeoNovation

GeoNovation is een bedrijf dat staat voor: kennisdeling, ontzorging, eigen regie en partnerschap. Een van onze focusgebieden is de GeoNovation Kaartviewer een generieke webbased GIS Viewer, die zowel voor intern gebruik, door ambtenaren, als ook voor extern gebruik, voor burgers en bedrijven, geschikt is.

Ruim 50 organisaties, waarvan 40 gemeenten gebruiken onze KaartViewer en vormen hiermee een actieve community, waarbij kennisdeling en meedenken voorop staat.

Omdat GeoNovation al 6 jaar lang goed naar haar klanten luistert heeft de KaartViewer alle functionaliteiten die een gemeente kan wensen: veilige website met inlogmogelijkheden, eenvoudig uitbreidbaar met eigen geodata, mobiele interface voor smartphone en tablet, maar natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke desktop interface, met goede mutatiefunctionaliteit.

Daarnaast spreken vooral de uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden onze gebruikers aan. GeoNovation biedt KaartViewer onder andere als SAAS aan.

Ook onze klanten zijn met de Omgevingswet bezig, wij laten u graag zien hoe dit met behulp van KaartViewer kan worden gefaciliteerd.

Wij zijn GeoNovation. Meer weten? www.geonovation.nl