Omgevingswet diner

Provero Omgevingswet diner

Provero organiseert op donderdag 28 november a.s. het Omgevingswet diner, een inhoudelijk kennisdiner.

Waarom een Omgevingwet diner?

Wij praten al lang en veel met elkaar over de Omgevingswet die, naar verwachting, per 1 januari 2021 in werking treedt. Het is ingrijpend, er gaat veel veranderen, er gebeurt nu al heel veel, er zijn veel initiatieven om informatie te delen en ook van uw organisatie wordt heel wat verwacht. Hoe zou het zijn om eens in een andere setting ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een diner, met aandacht voor elkaar en in echte verbinding?

Provero organiseert daarom op donderdag 28 november a.s. het Omgevingswet diner, een inhoudelijk kennisdiner. Ruim 13 maanden voor inwerkingtreding van de wet en aan het einde van dit Provero jubilieumjaar prikken wij graag samen met u een vorkje en laten wij ons informeren en inspireren door aansprekende personen die aangeven op welke manier zij u gaan ondersteunen gedurende de implementatie. U kunt daarbij denken aan partijen als de VNG. Hou de website in de gaten, want binnenkort volgt er meer informatie over de sprekers.

Het “walking dinner” geeft u ook de gelegenheid om in gesprek te gaan met vakgenoten om kennis, ervaringen en misschien wel telefoonnummers uit te wisselen.

Dus niet weer een congres of een bijeenkomst, maar een heus Omgevingswet diner. Nieuw in zijn soort en opzet en uniek in de samenstelling van het programma. Dit sluit ook mooi aan bij de doelstelling van Provero. Zij streeft er naar professionals uit de praktijk te helpen bij het uitoefenen van hun werk op het gebied van de digitalisering en de digitale geo-informatie in de fysieke leefomgeving en doet dat door leden en organisaties met elkaar te verbinden.

Door een financiële bijdrage van Provero is het mogelijk om de kosten voor het diner en de drankjes te beperken tot slechts € 50,00 inclusief BTW p.p. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor dit diner. Doe dat snel, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kom met een collega of relatie en leer op een andere manier over de in’s en out’s rond de implementatie van de Omgevingswet. Organisaties hebben de mogelijkheid om entreekaarten te kopen, waardoor zij hun relaties mee kunnen nemen naar dit unieke evenement.

Details:
Datum: 28 november 2019
Locatie: Lokaal Victoria – Zeist
Tijd: 18.30 – 21.30 uur (inloop tussen 17.30 en 18.30 uur)
Kosten: € 50,00 p.p. Dit bedrag is inclusief BTW

Locatie

Het Omgevingswet diner vindt plaats bij:

Lokaal Victoria
1e Dorpsstraat 7
Zeist

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het Omgevingswet diner. Na uw inschrijving ontvangt u een factuur.

Inschrijven!

Omgevingswet diner
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.