Aftelkalender Uitdaging

Samen bergen verzetten

Dag 9 al weer van de aftelkalender. Wij starten deze week  met een filmpje. Ewald te Koppele deelt in een kleine tien minuten zijn ervaringen met betrekking tot het digitaliseren van de Omgevingsvisie bij de gemeente Ermelo.

Let op:

Vandaag is ook de laatste dag om mee te dingen naar het prachtig geïllustreerde boek Topteams. In het boek bundelen twee bergbeklimmers hun krachten. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest beklom en onze gast tijdens het filmpje van dag 1 van de aftelkalender, beschrijft achttien pijlers die van je team een topteam maken, en Menno Boermans illustreert met zijn foto’s indringend hoe je samen bergen verzet.

Laat ons vandaag nog via info@provero.nl weten wat jouw team een topteam maakt en welke bergen jullie al hebben verzet en nog gaan verzetten.

Heb je je al ingeschreven om notificaties te ontvangen?

Zo ja, dan hoef je niets te doen. Nog niet, maar wil je wel een dagelijkse reminder ontvangen om niets te missen van de aftelkalender? Schrijf je dan hieronder in voor de speciale Provero aftelkalender maillijst. Uiteraard verwijderen wij jouw gegevens nadat de aftelkalender is afgelopen.