Aftelkalender Basiskamp

Samen bergen verzetten

Jaaaaa, wij zijn van start! Hoe je het ook wendt of keert, het is een spannende tijd zo vlak voor de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Reden voor Provero om, samen met jou, af te tellen naar 1 januari 2024. Dit doen wij iedere dag met nieuwe inhoud ter inspiratie, ter informatie en ter vermaak.

Het thema van deze aftelkalender is “Samen bergen verzetten”. Wij zijn dan ook blij dat Katja Staartjes, de eerste vrouwelijke bergbeklimster die de top van de Mount Everest beklom, in gesprek met Hennie Genee vertelt over haar ervaringen en de parallellen met onze expeditie Omgevingswet.

Als klap op de vuurpijl geven wij drie exemplaren van haar boek TopTeams weg. Als je het boek wilt ontvangen, schrijf dan in een paar zinnen op wat jouw team maakt tot een TopTeam, welke bergen jullie al verzet hebben met elkaar en nog gaan verzetten. De drie meest aansprekende TopTeam-beschrijvingen ontvangen van ons dit prachtige boek plus de vermelding van jouw TopTeam-omschrijving op de website van Provero. Dat laatste natuurlijk altijd in zorgvuldige afstemming met jou. Dus: klim in de pen, schrijf een kort stukje over wat jouw TopTeam maakt tot een TopTeam, mail dit aan info@provero.nl en doe dat uiterlijk 18 december a.s. Jij maakt dan kans op een van de drie exemplaren van het werkelijk prachtige boek TopTeams, plus dus de eervolle vermelding op de Provero website.

Ontvang een notificatie

Iedere dag opent een nieuw vakje van de Provero aftelkalender. Wil jij een notificatie in je mail ontvangen om je hieraan te herinneren? Laat dan hieronder je gegevens achter en mis geen dag.

Ter informatie: jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de duur van de aftelkalender en worden daarna verwijderd.