Themabijeenkomst Voorjaar 2020

Archief in de Wro en Omgevingswet keten

Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Op dinsdag 17 maart a.s. organiseert Provero een themabijeenkomst die in het teken staat van de archief in de Wro en de Omgevingswet keten. De themabijeenkomst vindt plaats bij de gemeente Zwolle en duurt van 13.30 tot 16.00 uur.

Doel

De details van deze bijeenkomst worden begin 2020 bekend gemaakt.

Voor wie?

Werkt u aan digitale ruimtelijke plannen? Bent u planjurist, tekenaar of projectleider Digitaal Stelsel Omgevingswet en wenst u in een dagdeel bijgepraat te worden over archivering?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op dit moment werkt aan digitale ruimtelijke plannen en interesse heeft in digitale ruimtelijke ordening, milieu, bouw- en woningtoezicht, informatievoorziening, leefbaarheid en in de kansen die de Omgevingswet biedt.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan de Provero themabijeenkomst is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, DataLand, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, Stadswerk, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 35,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen voor niet-leden: € 50,00 exclusief BTW.

17 maart 2020     Archief in de Wro en Omgevingswet keten     Meld u aan!

Programma

Vanaf 13.00 uur verwelkomen we u graag.

Om 13.30 uur start de bijeenkomst. Na een korte inleiding door Provero waarin tevens een korte introductie wordt gegevens op het programma volgt het inhoudelijke programma.

De details over het programma worden begin 2020 bekend gemaakt.

Locatie

Met dank voor de gastvrijheid van de gemeente Zwolle laten wij u weten dat de bijeenkomst plaatsvindt in het stadhuis van de gemeente Zwolle.

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de themabijeenkomst van 20 maart a.s. Na uw inschrijving ontvangt u een mailtje met een bevestiging. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u per mail de laatste details.

Provero Inschrijfformulier themabijeenkomst
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.